Dorte Massør

Massage

Massage til afslapning og velvære

Du behøver ikke at have pådraget dig en skade eller ”fejle noget” for at få gavn af fysiurgisk massage. Ud over at være et effektivt middel til at fjerne ømhed og smerter i din krop kan fysiurgisk massageform nemlig også bruges til at fremme dit almene velvære.

Energi og overskud

Dorte Massør tilbyder afslapnings- og afstresningsmassage af hele eller dele af kroppen, hvor hovedformålet er at give dig større velbefindende samt mere energi og overskud i hverdagen. Og dermed en bedre livskvalitet. Samtidig virker massagen forebyggende og kan således medvirke til at forhindre skader i at opstå på et senere tidspunkt.

Fysiurgisk massage af børn

Ligesom du kan dine børn også have behov for massage, hvis de har muskel- og ledsmerter, ”vokseværk”, spændingshovedpine osv. Derfor tilbyder jeg fysiurgisk massage til børn fra 6 år og opefter.

Lægger vægt på børnenes tryghed

Jeg lægger ekstra stor vægt på, at børn skal føle sig trygge og godt tilpas ved at få massage hos mig. Derfor går jeg forsigtigt frem og er i tæt kontakt med barnet omkring behandlingen. Til børn anvender jeg kun strøgmassage.

Hos Dorte Massør afgør børnene selv, om de vil have deres far eller mor med, når de får fysiurgisk massage.

Katrinevænget 50 - 8800 Viborg - Tidsbestilling på tlf. 22 28 48 01